5×2 kaartjes te winnen voor Family Day op Coudenberg

Op 21 mei heet Coudenberg, het Brusselse paleis van Karel V, in het kader van het Carolus V Festival jou en je familie van harte welkom op de “renaissancedag”, boordevol verrassingen. Maak kans op twee gratis kaartjes!

Vanaf mei tot september staat in Brussel de renaissance centraal naar aanleiding van het Carolus V Festival. Het evenement belicht het patrimonium en de Europese geschiedenis van de XVIde eeuw via een feestelijk, smakelijk, cultureel en familiaal aanbod. Voor deze 6de editie, nodigt het Coudenbergpaleis (Paleizenplein 7) je graag uit om je volledig in het Brussel van voorheen onder te dompelen. Kom het ontdekken op Family Day op 21 mei, van 10 tot 18 uur. Een dag vol verrassingen voor jong en oud.

Op het programma: geleide bezoeken aan de lopende tentoonstelling “Remigio Cantagallina, een Italiaans reiziger in de Zuidelijke Nederlanden”, ontmoeting met personages uit de Ommegang (replica’s van kostuums en andere accessoires uit die periode zijn ter beschikking), historisch buffet met hartige en zoete gerechten tussen twee activiteiten door, kruisboogschieten, kookworkshop renaissancegerechten (van 11 tot 15 uur), workshop zythologie (of bierologie), workshop maquette bouwen “Word architect aan het hof”, spellen uit de renaissance (knikkers, bikkels…), dans en muzikale ontdekking en nog zoveel meer.

De schepen van Cultuur geeft 5×2 gratis kaartjes weg! Wil je aan de loting deelnemen, stuur dan vóór 10 mei om middernacht een mail, met vermelding van je volledige gegevens, naar: newsletter.culture@brucity.be. Winnaars worden via mail op de hoogte gebracht en kunnen hun prijs afhalen op het stadhuis (van maandag tot vrijdag, van 9.30 tot 12 uur en van 12 tot 17 uur).

€ 7/5, gratis onder de 18 jaar
Buffet € 8/3
Meer info

Gerelateerde Artikels