Een avond in het teken van humor

Maak kans op 2 tickets voor Brussels Comedy Camp met Nawell Madani, op 12 mei om 20.30 uur in La Madeleine. Brussels Comedy Camp viert 10 jaar Made In Brussels Show. Wie gebeten is door podiumkunsten, kan zich inschrijven voor de stage die de Brusselse comédienne en regisseur van 9 tot 13 mei met de steun van de Stad Brussel organiseert in La Madeleine.

Brussels Comedy Camp strijkt op 12 mei neer in La Madeleine en viert 10 jaar MIB-Show, een bedrijf voor de productie en distributie van comedyshows. De MIB-Show heeft al verschillende talenten voortgebracht, onder wie Nawell Madani, die op 12 mei master of ceremony. De beste hedendaagse stand-up comedians tekenen present op deze unieke avond, die verder wordt opgeluisterd door DJ Battle, dansers en tal van andere surprise acts.

Na haar internationale succes op het scherm en het podium keert Nawell Madani terug naar Brussel om jongeren de sleutels tot succes aan te reiken. Daarvoor organiseert ze van 9 tot 13 mei in La Madeleine een stage met de titel ‘Coach me if you can’. Vijf dagen lang kunnen beginnende comedians, of comedians die geen lange opleiding willen volgen, er proeven van de verschillende aspecten van de podiumkunsten: optreden, stand-up, teksten schrijven en dansen. De Stad Brussel en de schepen van Cultuur ondersteunen deze stage om jonge talenten de kans te geven zich te tonen en ervoor te zorgen dat de Brusselse stand-upscene gelijke tred houdt met die van andere steden. Interesse? Alle informatie en de prijs en voorwaarden om in te schrijven hier.  Deze stage is een eerste stap in het ambitieuze project om een stand-upacademie in Brussel op te richten. Wordt vervolgd!

Voor de avond van 12 mei geven we 3×2 tickets weg. Stuur om kans te maken op een duoticket voor 7 mei middernacht een e-mail met je gegevens (naam, voornaam en telefoonnummer) naar newsletter.culture@brucity.be. De winnaars worden ten laatste op 10 mei op de hoogte gebracht. Veel succes!

 

 

Gerelateerde Artikels