VOORWOORD

Dit is de eerste Nieuwsbrief Cultuur van de Stad Brussel! Via deze maandelijkse uitgave blijft u op de hoogte van de culturele actualiteit in de Stad: initiatieven, evenementen, projectoproepen, werkaanbiedingen enz. We wijden ook een ruimte aan goede praktijken, samenwerkingsverbanden of interviews. Dankzij deze handige informatiebrief kunt u de verschillende korte nieuwsberichten snel overlopen of er meer over te weten komen via de links.

Bovendien zullen we u, in lijn met de actualiteit, een selectie activiteiten voorstellen die we ontwikkelen in samenwerking met de federale, communautaire, gewestelijke of associatieve culturele instellingen en partners op het grondgebied van de Stad. Met deze nieuwsbrief willen we contacten leggen, uitwisselingen van informatie stimuleren en mensen samenbrengen. Onder de voorgestelde onderwerpen vindt u twee nieuwe initiatieven: de Curio City weekends en de brochure Brussel, Stad van Culturen.

U leest er ook alles over de belangrijkste evenementen van de maand september en de culturele activiteiten van de afgelopen zomer.

Veel leesplezier !

 

 

Gerelateerde Artikels