De Stad Brussel werft aan

Bericht aan de professionals uit de Cultuursector ; de Stad Brussel stelt twee nieuwe functies open : één functie als communicatieverantwoordelijke/redacteur (M/V) voor de tentoonstellingen en evenementen van de dienst Cultuur en één functie als projectmanager voor de Musea van de Stad Brussel, meer bepaald voor het toekomstige museum voor sierkunst.

Werkaanbieding bij de Cultuurdienst

De functie van communicatieverantwoordelijke/redacteur (FR) omvat twee belangrijke opdrachten binnen het Communicatieteam van de Cultuurdienst van de Stad Brussel. Enerzijds zal hij/zij het aanspreekpunt zijn voor de communicatie van alle evenementen in de CENTRALE, het centrum voor hedendaagse kunst van de Stad Brussel. Anderzijds zal hij/zij verantwoordelijk zijn voor het opstellen van alle communicatieteksten (FR) voor de evenementen die georganiseerd worden door de Cultuurdienst. Voltijdse functie met vast contract.  De kandidaturen moeten ten laatste toekomen op 20 oktober op het volgende adres : culture.secr@brucity.be. Link naar de werkaanbieding (in het Frans).

Werkaanbieding bij de Musea van de Stad Brussel

De functie van projectmanager (FR) is bedoeld om de verantwoordelijke van het aanpassingsproject van een oude Brusselse woning, het Patriciërshuis, om te vormen tot een museum voor sierkunst. Hij/zij zal het administratieve beheer, de fondsenwerving, het beheer van de werf en de externe communicatie verzorgen.  Voltijdse functie, tijdelijk  (18 maanden). De kandidaturen moeten ten laatste toekomen op 22 okober op volgend adres : Isabelle.douillet@brucity.be. Link naar de werkaanbieding (in het Frans).

 

Gerelateerde Artikels