Bent u 65 jaar of ouder en woont u in de stad Brussel? Kom dan dit seizoen gratis naar het theater!

We hadden het er al over in juli: de stad Brussel stelt van bij de start van het nieuwe seizoen 1200 gratis tickets ter beschikking aan senioren (65+). Met dit jaarlijkse initiatief willen de stad en het schepenambt voor cultuur senioren aansporen om van het Brusselse culturele aanbod te genieten. Een mooie gelegenheid om theater-, dans- en operavoorstellingen te komen ontdekken en de deuren te openen van een tiental deelnemende instellingen: het Koninklijk Parktheater, het Théâtre des Martyrs, het Théâtre National, het Théâtre Les Tanneurs, de KVS, de Koninklijke Muntschouwburg, het Théâtre de Poche, Les Brigittines, CC Rijke Klaren en BOZAR.

Elke senior heeft recht op maximaal 2 tickets in twee instellingen naar keuze. Let op: de 1200 tickets vliegen de deur uit! Voor de Muntschouwburg moeten belangstellenden bij het afhalen van de tickets al de gewenste voorstellingsdatum kiezen. Voor de andere huizen volstaat het om in de loop van het seizoen voor de gewenste voorstelling te reserveren bij de desbetreffende instelling (voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn). De enige uitzondering op de regel van 2×2 tickets: als u naar het Théâtre des Martyrs wil gaan, ontvangt u een uniek abonnement met 6 tickets die u in de loop van het seizoen 2018-2019 kunt gebruiken.

De tickets kunnen worden afgehaald vanaf 4 september in de GardeRobe MannekenPis (Eikstraat 19, 02 213 44 50, van dinsdag tot zondag, van 10 tot 17 uur).

Om ervan te kunnen genieten, moet u 65 jaar of ouder zijn en gedomicilieerd zijn op het grondgebied van de stad Brussel. Om de leeftijd en woonplaats te kunnen staven, moeten de personen die de tickets komen ophalen de identiteitskaart kunnen voorleggen van elke persoon die van dit initiatief wil genieten.

Meer info op 02 279 64 33 of via culture@brucity.be

 

Gerelateerde Artikels