Théâtres Nomades

Van 13 tot 16 augustus is het Warandepark het decor voor de 9de editie van Théâtres Nomades. De Compagnie des Nouveaux Disparus brengt meer dan 30 gratis voorstellingen in open lucht of in een grote tent: straattheater, circus, poppentheater, geëngageerd theater, sprookjes en muziek.

Ter gelegenheid van Théâtres Nomades wordt het Warandepark omgetoverd tot een schitterend tentendorp dat volledig gewijd is aan straatkunsten (foto). Het festival wordt georganiseerd door de Compagnie des Nouveaux Disparus die cultuur toegankelijker wil maken door zijn tent op te slaan in verschillende wijken. Meer hierover kon je lezen in maart, toen het gezelschap neerstreek op het Martelarenplein. Of je nu een doorwinterde festivalganger bent of gewoon nieuwsgierig, je ontdekt hier duizend en één nieuwe dingen in het gezelschap van toneelspelers, verhalenvertellers, poppenspelers, circusartiesten en muzikanten. Je geniet van leuke ontmoetingen met straatkunstenaars. Je kunt rondkuieren in de soek waar verenigingen aanwezig zijn met workshops, standjes en culinaire ontdekkingen. Dit alles in een milieubewuste benadering. De toegang tot het festival is gratis, maar de kunstenaars gaan na een voorstelling rond met de hoed.

Deze editie brengt volgende gezelschappen en artiesten Joséphina – Un Homme debout – L’homme content de rien – Les ogres – Une charge déraisonnable – la Théorie du Y – Expérimental – Les marchands de gros mots – Moes en vele anderen!

Van 13/08 tot 16/08
Op 13/08 van 18u30 tot 22u
Op 14/08 van 16u30 tot 22u
Op 15/08 van 13u30 tot 22u
Op 16/08 van 13u30 tot 18u30
Voor sommige voorstellingen is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan
vanaf 25 juli (02 219 11 98 of reservation@lesnouveauxdisparus.com)
In open lucht en in een grote tent
Gratis
Warandepark
1000 Brussel
Meer info

 

 

 

Gerelateerde Artikels