Nomadencultuur

Ontdek van 17 tot 20 augustus het festival Théâtres Nomades in het Warandepark. Het kleurrijke en ludieke festivaldorp nodigt u uit om in een hartelijke en feestelijke sfeer kennis te maken met straatkunst. Een niet te missen cultureel zomerfestival van stad Brussel!

In samenwerking met de schepen van Cultuur verwelkomt de Compagnie des Nouveaux Disparus jaarlijks jong en oud op tal van gratis voorstellingen in het Warandepark. Vier dagen lang kun je er genieten van straatkunst, circus, geëngageerd theater, sprookjes en muziek.

Het festival nodigt voorbijgangers uit om even halt te houden bij de kermiswagens, caravans, berbertenten en andere constructies om er volop te genieten van een warmhartig onthaal. Jaar na jaar groeit dit festival in omvang en populariteit, zonder evenwel uit het oog te verliezen wat dit festival zo succesvol maakt: een programma “made in Belgium”, divers en multicultureel, toegankelijk en duurzaam van opzet. Sociale en culturele toenadering blijft de kern van dit project. De levende kunsten zijn wat dit betreft een formidabele tool, precies omdat ze gekenmerkt worden door ontmoetingen.

Het volledig programma is binnenkort beschikbaar op hier. De inkom is gratis maar een bijdrage in de hoed die na afloop van een voorstelling rondgaat, is steeds welkom. Reserveer telefonisch op 02 219 11 98 of per e-mail op reservation@lesnouveauxdisparus.com vanaf 24 juli.

Openingsavond op 17 augustus om 18.30 u.
Vrijdag open vanaf 16.30 u.
Zaterdag en zondag vanaf 13.30 u.
 
 

Gerelateerde Artikels