Seniors’ve got talent

Bericht aan zangers en muzikanten van 65 jaar en ouder die in de Stad Brussel wonen! Droomt u ervan om ooit op te treden in het uitzonderlijke kader van het Stadhuis en uw muzikale of vocale talenten te tonen aan het publiek? Dan is de nieuwe wedstrijd “Seniors on stage” iets voor u. Schrijf u ten laatste op 31 december 2016 in, solo of als duo of trio.

Zangers (a capella of live muzikaal begeleid) en muzikanten kunnen aan de wedstrijd deelnemen. De wedstrijd telt drie ronden. De audities worden tussen 19 januari en 5 februari 2017 gehouden in vier culturele centra van de Stad Brussel (Bruegel, Rijke Klaren, Cité Culture en Huis van de Creatie). Na de audities gaan verschillende kandidaten naar de halve finale, die op 12 maart zal plaatsvinden in het Huis van de Creatie, vanaf 14u. De finalisten, ten slotte, zullen op dinsdag 21 maart vanaf 18u optreden in het Stadhuis, op een uitzonderlijk concert in aanwezigheid van de gemeentebesturen. Een avond lang zullen de gelukkige finalisten het publiek verbluffen en proberen de eerste plaats weg te kapen.

Zegt zo’n uitdaging u wel iets? Ontdek alle details in het reglement. Schijf u ten laatste op 31 december 2016 in via het onlineformulier op www.seniorsonstage.brussel.be. Gratis. Een initiatief van de Schepen van Cultuur en de Schepen van Senioren. Meer info via seniors@brucity.be.

seniors

 

 

Gerelateerde Artikels