Op het dak van de Beursschouwburg

Om zijn seizoen in schoonheid te eindigen maakt de Beursschouwburg zijn terras tot het uwe en nodigt er u van 8 juni tot 10 juli uit op tal van gratis events: picknicks, aperitiefjes, filmvertoningen en concerten.

Van woensdag tot zaterdag, tot aan de zomersluiting, nodigt de Beursschouwburg u elke middag uit om te komen eten op zijn terras, in het gezelschap van het team van restaurant AUB-SVP of met jouw eigen picknick. Maar daarmee stopt het niet!

Op woensdag- en donderdagavond verandert het dak van de Beursschouwburg in een openluchtcinema. De programmering focust op de jaren 1990 met acht muziekdocumentaires, langspeelfilms, muziekclips en concertopnames, uitgekozen in samenwrking met Offscreen. Zij brengen onder meer een eerbetoon aan Nirvana, Pearl Jam, de Spice Girls of de feministische zangeres Kathleen Hanna: zo kunt u komen kijken naar 1991: The Year Punk Broke van Dave Markey, Pearl Jam Twenty van Cameron Crowe, Spice World: The Movie van Bob Spiers en The Punk Singer van Sini Anderson.

De muziek klinkt volop op vrijdag- en zaterdagavond tijdens concerten met Ucture, Zara Jones, LAFAWNDAH, White Hills, Preoccupations, Témé Tan, Dream Koala en nog vele anderen. En uiteraard ook op de slotavond 22tracks met tal van dj’s uit Brussel en andere Europese hoofdsteden (€ 13/10).

Ontdek het volledige programma op de site van de Beursschouwburg.

 

 

Gerelateerde Artikels