Projectoproep “CurioCity. Een weekend, een uitstap!”

In deze maandelijkse Newsletter ontdekt u de agenda van CurioCity: goedkope binnen- of buitenactiviteiten die tijdens het weekend worden georganiseerd voor het hele gezin. Om dit aanbod verder uit te breiden in 2017 heeft de schepen van Cultuur beslist om een nieuwe oproep te lanceren bij de organisatoren van culturele evenementen in Brussel. Deze oproep werd op 2 september voorgesteld ter gelegenheid van het Brussels Creative Forum. Ontdek hieronder meer details hierover.

U wilt uw evenement aankondigen in onze CurioCity-agenda? U zou het graag gepromoot zien (via de Newsletter, de website en het magazine van de Stad Brussel) én wenst in aanmerking te komen voor een subsidie van maximum € 2.000? Dien uw voorstel in voor 31 oktober via e-mail: De ingezonden voorstellen worden beoordeeld vóór het einde van 2016.

De oproep heeft betrekking op het jaar 2017 en geldt voor bestaande of geplande activiteiten. Alle artistieke disciplines zijn welkom. De activiteit kan eenmalig of terugkerend zijn en in het Frans, het Nederlands of beide talen plaatsgrijpen. De totale deelnamekost mag niet hoger zijn dan 5 euro per persoon; kosteloosheid wordt sterk aangemoedigd. Beste organisatoren, we wachten enkel nog op u!

Beste lezer, de agenda van CurioCity heeft weer heel wat voor u in petto vanaf oktober: ‘Dimanche à la Maison’ in het Huis van de Creatie, ‘Petits goûters de la Poésie’ in la Bellone, ‘Dimanches du conte’ in het Cultureel Centrum der Rijke Klaren en weldra ook schitterende nieuwigheden!

Meer info

Gerelateerde Artikels