La Bellone is op zoek naar een nieuwe directeur of directrice!

De huidige directrice van La Bellone, Barbara Coeckelberghs, staat binnenkort aan het roer van La Vénerie. De Raad van Bestuur van La Bellone besliste daarom op 20 oktober om op zoek te gaan naar een nieuwe voltijds directeur of directrice die vanaf januari 2015 de taken van mevrouw Coeckelberghs zal overnemen. Kandidaten kunnen zich nog tot 20 november aanbieden.

3. La Bellone ©Ch. Bastin & E. EvrardLa Bellone is een plaats waar uiteenlopende podiumkunsten samenvloeien, met ruimte voor ontmoetingen, uitwisselingen en bevragingen. Zowel professionele artiesten als amateurs kunnen er ontdekken, werken, leren en bijleren. La Bellone brengt mensen samen rond de podiumkunsten en wakkert hun nieuwsgierigheid verder aan. Als Huis van het Spektakel schenkt La Bellone bijzondere aandacht aan opkomend talent en artiesten uit allerhande disciplines. Deze culturele plaats kent een rijk verleden, brengt actuele kunst uit de Federatie Wallonië-Brussel voor het voetlicht en opent zijn deuren voor een breed publiek, aan de hand van vernieuwende en verrijkende evenementen en projecten.

U vindt de functiebeschrijving en alle bijkomende informatie over deze vacature op de website van La Bellone. Stuur ons uw kandidatuur ten laatste vóór 20 november.