Guignolet is weer van de partij!

Al meer dan 15 jaar strijken het Koninklijk Theater Les Cœurs de Bois en Guignolet van juni tot augustus neer in het Warandepark voor een reeks voorstellingen van poppentheater in de lommer van de bomen. De Stad Brussel heet groot en klein hartelijk welkom!

In samenwerking met het Koninklijk Theater Les Cœurs de Bois, nodigt de schepen van Cultuur iedereen uit voor een nieuwe editie van ‘Guignolet in het park’ (van juni tot augustus). In juni zijn er voorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag om 15.30 uur. In juli en augustus zijn er op datzelfde uur dagelijks voorstellingen van woensdag tot zondag. Volg de belevenissen van Guignolet en zijn vrienden tijdens de verschillende avontuurlijke, romantische, grappige,… voorstellingen.

Die passen in de steeds terugkerende evenementen die de Stad Brussel gratis in de openbare ruimte organiseert om cultuur voor iedereen toegankelijk te maken, ook voor zij die niet uit eigen beweging een cultuurtempel binnenstappen. De gebruikte houten marionetten worden in de Brusselse ateliers van Les Cœurs de Bois vervaardigd. Het initiatief is dan ook een valorisatie van de knowhow en de creativiteit in onze stad. Les Cœurs de Bois zijn tijdens een weekend in augustus ook te zien in het noorden van Brussel, tijdens het festival Insifon. Zo wordt dit cultureel aanbod gedecentraliseerd. Meer info in de volgende nieuwsbrief! Voor de rest van het jaar spelen Les Cœurs de Bois in hun gloednieuw theater, dat in 2016 door de Stad Brussel werd geopend.

Het volledige programma hier en meer info over Les Cœurs de Bois.

Gerelateerde Artikels