Allen naar buiten voor Les Coeurs de Bois

Van 3 juni tot 31 augustus loopt in het Warandepark ‘Guignolet in het park’: een poppenkastfestival in openlucht, dat de Stad Brussel organiseert in samenwerking met het Koninklijk Theater Les Cœurs de Bois. Vanaf 15.30 uur kan u op woensdag, zaterdag en zondag (juni) en van woensdag tot zaterdag (juli en augustus) een 50-tal voorstellingen meemaken.

Tijdens deze 15de editie staan vijf stukken (vanaf 3 jaar) geprogrammeerd: ‘Guignolet et Madame Grossous’ (van 3 tot 28 juni), ‘Guignolet et le prince Caraby’ (van 1 tot 16 juli), ‘Le petit chaperon chinois’ (van 19 tot 30 juli), ‘Guignolet commissaire’ (van 2 tot 13 augustus) en ‘Guignolet et les deux voleurs’ (van 16 tot 30 augustus en op 30 en 31 augustus). Reserveren hoeft niet. Regent het? Geen probleem: het kasteel van Guignolet is open!

Tijdens het weekend van 26 en 27 augustus worden er geen voorstellingen gegeven in het Warandepark. Les Cœurs de Bois werkt dan in Laken mee aan een nieuwe editie van Insifon (meer info in een volgende Nieuwsbrief). Kom met hen mee! Op de andere dagen van het jaar bent u welkom in de theaterzaal van Les Cœurs de Bois, die vorig jaar werd geopend aan de Paleizenstraat over de Bruggen 460a in Laken.

 

Gerelateerde Artikels