Guignolet beleeft weer allerlei avonturen!

Vanaf juni heeft het hele gezin in het Warandepark opnieuw afspraak met Guignolet en zijn vrolijke vriendjes, in het kader van “Guignolet in het park”. Net als ieder jaar, en nu al voor de 14de keer, organiseert Les Cœurs de Bois er poppentheater in openlucht, en dat in samenwerking met de Schepen van Cultuur. Meer dan 50 gratis voorstellingen voor klein en groot: niet te missen tot 31 augustus!

In januari kondigden we het al aan: na een aantal jaren als reizend gezelschap, beschikt het Koninklijk Theater Les Cœurs de Bois voortaan over een nieuwe zaal in Laken, dankzij de steun van de Stad Brussel. Er worden het hele jaar door voorstellingen gegeven, behalve van juni tot augustus. Dan is het immers tijd voor de zomerse openluchtshows Guignolet in het park en Insifon.

Guignolet in het park vindt in de maand juni plaats op woensdag, zaterdag en zondag, telkens om 15.30 uur. In juli en augustus zijn er op datzelfde uur voorstellingen van woensdag tot zondag (overdekt bij regenweer). Guignolet beleeft weer allerlei avonturen! Soms ongewoon wanneer hij buitenaardse wezens ontmoet, dan weer angstaanjagend als hij Roodkapje van de Wolf moet redden of klassieker als hij de verjaardag van Nicolette viert. En er is nog zo veel méér! Meer informatie over het programma op www.guignolet.brussels.

Op 6 en 7 augustus zijn er in het Warandepark geen voorstellingen, omdat Les Cœurs de Bois dan voor een weekendje naar het Groentheater in het park van Ossegem trekt. Daar organiseert Les Cœurs de Bois nu al bijna 4 jaar het Insifon Festival. In samenwerking met de Schepen van Cultuur brengt het gezelschap zo cultuur naar de Brusselse wijken. Tal van Belgische en buitenlandse gezelschappen komen met hun poppen meevieren. Alle Brusselaars zijn eveneens uitgenodigd! Binnenkort meer informatie op www.insifon.brussels.

Gerelateerde Artikels