Fotowedstrijd: vereeuwig de lanen van het centrum!

Ter gelegenheid van de uitbreiding van de voetgangerszone in een groot deel van de centrumlanen, organiseert de Dienst Cultuur een fotowedstrijd waar iedereen aan mag meedoen. Amateurfotografen en professionele fotografen uit het hele land worden uitgenodigd om hun visie te geven op die bijzondere gedaanteverandering. Stuur ons je mooiste foto voor 30 september 2015!

Deze zomer wordt de voetganger koning! Op termijn zal die transformatie het stadscentrum een volledig nieuw gezicht geven. Voordat de werken starten, vinden hier een hele zomer lang tal van activiteiten plaats, van het Brouckèreplein via de Beurs tot aan de Plattesteen. Om die ingrijpende verandering vast te leggen voor later, nodigt de stad alle Brusselaars en voorbijgangers uit om foto’s te nemen van de lanen en hun allermooiste foto in te sturen voor eind september. Deze wedstrijd is een van de vele participatieve, culturele en sportieve activiteiten die deze zomer gepland zijn voor de lanen. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Inschrijven is gratis en kan uitsluitend op de nieuwe website www.fotoconcoursphoto.be. Elke deelnemer mag slechts één foto insturen gedurende de hele periode van de wedstrijd, van 29 juni tot 30 september 2015. Een jury zal vooraf 15 foto’s selecteren die op de website te zien zullen zijn en waarop het publiek zal kunnen stemmen. In november ontvangen drie fotografen een beloning van de jury en krijgt één fotograaf de prijs van het publiek. Er zijn verschillende prijzen te winnen! Alle voorwaarden van de wedstrijd staan in het reglement, dat je kunt inkijken op de website van de wedstrijd (hier) en op placeaupieton.bruxelles.be.

 

Gerelateerde Artikels