En verder…

Het slotfeest van het Théâtre de Poche, de 2de editie van ‘Boulevard du Polar’ en de 2de editie van ‘Salon du Mont des Arts’ verwachten u in juni. Noteer alvast in uw agenda!

Slotavond

Het Théâtre de Poche verwacht bezoekers op 9 juni 2017 om 18.30 uur voor de slotavond van dit seizoen, in gezelschap van de artistieke teams. Op het programma: bar, barbecue, concerten en dj’s in Haïtiaanse sfeer, in het kader van de culturele week rond Haïti. En het feest gaat verder: het Théâtre de Poche verkoopt tot 30 juni abonnementen aan verlaagde prijzen. De avond zelf ontvangt u een ticket dat u aan iemand kan schenken. Kan u niet naar het feest komen? Le Poche komt naar u toe met ‘Le Poche… op een kaasschotel’.  De directeur en zijn medewerkers komen met een kaasschotel bij u langs om u alvast een voorsmaakje te geven van de voorstellingen voor volgend seizoen. Thuis of op het werk, ’s middags of ’s avonds, voor u en uw vrienden (10 tot 20 aanwezigen).

In de ban van de whodunit

Liefhebbers van de koude rillingen en zwartgalligheid zakken tussen 16 en 18 juni af naar de 2de editie van ‘Boulevard du Polar‘. Dit internationaal transmediaal festival brengt een vijftigtal Belgische en buitenlandse genodigden samen voor ontmoetingen, Master Classes, concerten, vertoningen, performances, tentoonstellingen, signeersessies en méér in het teken van misdaadverhalen. Nadine Monfils en Patrick Raynal zijn meter en peter van deze editie. dat dit jaar doorgaat in het Art Decogebouw van Ateliers Coppens (Nieuwe Graanmarkt 22-23). Vrije toegang.

Papieren schatten

Wie houdt van boeken en postzegels verzamelen, heeft van 22 tot 24 juni afspraak op het Salon du Mont des Arts. Deze 2de editie verwelkomt meer dan 40 deelnemers uit alle hoeken van Europa. Zij pakken uit met zeldzame boeken uit de 15de tot 20ste eeuw, eerste uitgaven met een opdracht, geïllustreerde boeken, kunstboeken, atlassen, strips, kinderboeken, etsen, postzegels, prentkaarten, plannen, foto’s,… Vrije toegang.

 

Gerelateerde Artikels