En verder…

Voor liefhebbers van literatuur, hiphop of hedendaagse kunst heeft de maand februari nog een paar verrassingen in petto.

Ontmoeting met de Mauritiaanse schrijfster Ananda Devi, in het Bellonehuis

Mis de volgende ontmoeting uit de reeks “Autrices” niet: een lezing van fragmenten uit het boek “Eve de ses décombres” van Ananda Devi (Editions Gallimard), gevolgd door een ontmoeting met de schrijfster. De avond wordt geleid door Nadine Plateau, voorzitster van de onderwijscommissie van de Franstalige Vrouwenraad van België. Afspraak op 12 februari om 17 u., gratis toegang. Vlaamsesteenweg 46. Meer informatie.

Open Stage des Petits belges in Cité Culture

De Open Stage des Petits belges is een organisatie van Alerte Urbaine en gaat van februari tot maart 2016 op tournee langs 7 plaatsen in Brussel. Mis hun optreden in Cité Culture niet, op 20 februari. Dat vrij podium is er voor alle jongeren en is een mengeling van verschillende soorten hiphop (rap, dans, beatbox, improvisatietheater …). Inschrijven ter plaatse, op 20 februari om 20.30 u. Meer informatie.

Finissage van Mystic Transport in de Centrale

Niet te missen: de finissage van de tentoonstelling Mystic Transport in de Centrale, op 28 februari. Om 11 u. begint er een atelier voor kinderen (€ 5). Ouders en andere bezoekers kunnen er een geleid bezoek brengen aan de tentoonstelling, om 11.30 u. (gratis op vertoon van het toegangskaartje). Om af te sluiten in schoonheid is er om 16.30 u. een piano/motion, een performance die muziek en videobeelden combineert, door de pianiste Kaoru Tashiro (Japan) en de videast Kurt D’Haeseleer. Meer informatie.

 

Gerelateerde Artikels