CurioCity

Ontdek de CurioCity-agenda voor de maand november: gratis of goedkope culturele activiteiten die tijdens het weekend worden georganiseerd in de stad Brussel, zowel binnen als buiten, en die zich richten op iedereen, ook op gezinnen. In deze agenda vindt u de terugkerende initiatieven van CurioCity waaronder “Dimanche à la Maison” in het Huis van de Creatie, “Petits Goûters de la Poésie” in La Bellone of “Dimanches du conte” in het Cultureel Centrum der Rijke Klaren. Ook andere eenmalige of terugkerende activiteiten die beantwoorden aan dezelfde criteria, kunnen hierin opgenomen worden.

Organiseert u zo’n activiteit en wenst u opgenomen te worden in deze agenda? Aarzel dan niet om ons uw voorstellen te bezorgen via het mailadres curiocity@brucity.be.

Zondag 13/11

Dimanche du conte – Cultureel Centrum der Rijke Klaren
Om 15 uur: “La Chasse au Squonk” door het duo La Truite à Fourrure van Fred Duvaud en Jul Rambaud [FR]. Concert met verhalen over een ongelooflijk grappige faun met muziek die slingert tussen country, folk en hip-hop. Workshops beeldende kunst en het creëren van knotsgekke dieren met Céline Antoniucci.
Gratis
Meer info

Zondag 20/11

Dimanche en famille – Cultureel Centrum Bruegel
Van 14 tot 16 uur: CurioCity maakt een nieuwe afspraak in CC Bruegel, dat onlangs opnieuw de deuren opende.
Gratis
Meer info

Zondag 27/11

Koor en orkest van de Kapel van de Miniemen – Miniemenkerk  Om 10.30 uur: concert klassieke muziek (werken van J.S. Bach) onder leiding van Julius Stenzel.
Meer info

Niet te vergeten:  BXL UNIVERSEL in de CENTRALE,  Vaast Colson in de CENTRALE.box en ‘The Sour’ Art Group in het CENTRALE.lab, tijdens het weekend geopend van 10.30 tot 18 uur. Verder: Just Married. Een geschiedenis van het huwelijk. De tentoonstelling ‘Fundamenten’ van de laatstejaarsstudenten schoendesign aan SYNTRA BRUSSEL in de Textile Box van het Museum voor het Kostuum en de Kant, open tijdens het weekend tussen 10 en 17 uur. Tot slot: de tentoonstelling Renaissance van een uniek meesterwerk: Pieter Coeckes karton voor een wandtapijt en de ‘live’ restauraties in het Museum van de Stad Brussel, met dezelfde openingsuren.

Gerelateerde Artikels