CurioCity op vakantie

In de zomer gaan heel wat culture instellingen dicht om de batterijen op te laden en er volgend seizoen weer te staan. De CurioCity agenda is dus beperkt tot de gebruikelijke afspraken. Snuister door de rest van de nieuwsbrief om tal van activiteiten op te sporen die u in juli en augustus gratis met het hele gezin kunt doen, in de week of in het weekend: Vaux-Hall Summer, Brussel-Bad, Guignolet dans le Parc, Insifon, Théâtres Nomades,… 

Organiseert u zelf cultuur en wenst u deel te nemen aan de CurioCity-agenda, stuur dan als de bliksem de activiteiten die u voorstelt naar curiocity@brucity.be.

Zaterdag 28 juli

 “Carte Blanche” – Le Wolf

Van 14 tot 16 uur: één keer per maand organiseert Le Wolf in samenwerking met de Stad Brussel een ontmoeting rond literatuur. In juli komt Juliette Raskin naar Brussel met “Grrick”, een workshop waar verbeelding en stop motion samenvallen. Vanaf 5 jaar.
Gratis.
Violetstraat 18
Meer info 

En dan zijn er om uw weekends te vullen ook nog het Museum van de Stad Brussel met zijn tentoonstelling “Affiches Belle Epoque” (nog tot 3 september), de GardeRobe MannekenPis en het Rioolmuseum, open van 10 tot 17 uur, en “D’un BanKet à l’autre” in La CENTRALE.lab, open van 10.30 tot 18 uur. Het Mode & Kant Museum stelt zijn nieuwe tentoonstelling “LOL” voor, in samenwerking met La Cambre Mode(s) (nog tot 30 september, open van 10 tot 17 uur in het weekend).

 

 

 

 

 

Gerelateerde Artikels