CurioCity

Ontdek het hele jaar door een resem van kosteloze of goedkope binnen- of buitenactiviteiten tijdens het weekend op het grondgebied van de Stad Brussel dankzij de kalender van CurioCity.

Dit is een initiatief van de Schepenambt van Cultuur die aan de basis ligt van de « Petits Goûters de la Poésie » in la Bellone, de « Dimanches à la Maison » in la Maison de la Création of de nieuwe voorstellingen van « Dimanches du Conte » in het C.C. Rijke Klaren. Deze vaste afspraken zullen niet doorgaan tijdens de zomer maar een heel gamma aan andere evenementen die aan het criterium van CurioCity voldoen komen aan bod. Ontdek ze in deze Nieuwsbrief.

En natuurlijk ook: Connected in de CENTRALE, open tijdens het weekend van 10.30 tot 18 uur. Just married in het Museum voor het Kostuum en de Kant. Open tijdens het weekend van 10 tot 17 uur. En tot slot de tentoonstelling Renaissance van een uniek meesterwerk: Pieter Coeckes karton voor een wandtapijt. De restauratiewerken zijn live te volgen in het Museum van de Stad Brussel met dezelfde openingsuren.

Afspraak voor nieuwe ontdekkingen bij de start van het nieuwe seizoen in september !

 

Gerelateerde Artikels