Curiocity

Ontdek dankzij CurioCity culturele activiteiten (gratis of aan lage prijzen) om tijdens het weekend met het hele gezin van te genieten. Iedere maand wordt een selectie van evenementen voorgesteld in deze Nieuwsbrief, in de Brusseleir en op de website van de Stad Brussel.

Cantates – Kapel van de Miniemen
Om 17 uur: elke vierde zondag van de maand brengen het koor en orkest van de Kapel van de Miniemen cantates van J. S. Bach. Concert van 45 minuten in de Miniemenkerk. Cantates – Kapel van de Miniemen. Volgend concert op 25 februari. 
Gratis
Miniemenstraat 62 – 1000 Brussel
Meer info

Dimanche carte blanche – Wolf
Van 11 tot 12.30 u.: literaire evenement voor families “LES PETITES BETES D’ANTOON KRINGS” met Lucy Ulatowska op 25 februari. 
Vrije toegang
Violetstraat 18/20 – 1000 Brussel
Meer info

Dimanches du conte – Cultureel Centrum Bruegel
Om 14 uur: Dimanches du Conte” dragen het label van Curio City en verrassen ieder seizoen met vier extra voorstellingen om 14 uur en tegen een lage prijs. Volgende sessie op 4 maart. 
Gratis
Vossenstraat 1F – 1000 Brussel
Meer info

Zondag in de CENTRALE– Cultureel Centrum Bruegel
Om 11.30 uur: een gids leidt bezoekers rond op tentoonstelling Private Choices. Het geleid bezoek is gratis voor wie een toegangsticket koopt : 4 maart.
Gratis
Sint-Katelijneplein 44 – 1000 Brussel
Meer info

Petit Goûter de la Poésie – La Bellone
Van 14 tot 16 uur: lekkere, creatieve en participatieve poëzieworkshop voor iedereen georganiseerd door “Les Midis de la Poésie”. Volgende sessie op 17 maart.
€ 3/2 – reservaties: midisdelapoesie@gmail.com.
Vlaamsesteenweg 46 – 1000 Brussel
Meer info

Dimanche à la Maison – Huis van de Creatie
Van 14 tot 18 uur: iedere maand nodigt het Huis van de Creatie belangstellenden uit voor een namiddag vol creativiteit, voorstellingen, workshops en spelletjes met het hele gezin. Het programma van 4 februari stond in het teken van het thema ‘woestijn’. Volgende afspraak op 22 april !
Gratis
Emile Bockstaelplein – 1020 Laken
Meer info

Niet te missen: de tentoonstelling ‘Baudelaire >< Brussel’ in het Museum van de Stad Brussel (tot 11 maart), GardeRobe MannekenPis (tijdens het weekend open van 10 tot 17 uur) en de tentoonstelling Reflection by Jean-Paul Lespagnard in het Mode en Kant Museum, (dezelfde openingsuren). En ook nog: ‘Private Choices’ in de CENTRALE (tijdens het weekend open van 10.30 tot 18 uur).

 

Gerelateerde Artikels