CurioCity

Ontdek wat er in november op het programma van CurioCity staat: culturele weekendactiviteiten voor jong en oud – gratis of voor een lage prijs – in de Brusselse openbare ruimte of culturele centra.

Een initiatief dat in 2013 is ontstaan en aan de wieg stond van Les Petits Matins de la Poésie in La Bellone, Les Dimanches du conte in het cultureel centrum Les Riches Claires, Dimanche à la Maison in het Huis van de Creatie, en vanaf november ook een nieuwe samenwerking met Théâtre les Tanneurs. Op het programma staan bovendien bestaande Brusselse culturele activiteiten die aan de criteria van CurioCity voldoen. Er wordt een budget voorzien om nieuwe initiatieven te bedenken en uit te werken, om zo het aanbod van CurioCity verder uit te breiden: cabinet.k.lalieux@brucity.be.

Zondag 9 november

Après la peurThéâtre les Tanneurs
15.00 u: “Work in Progress” – een avontuurlijke theatershow in een minibusje.
€ 5
Meer info

Zondag 16 november

Les Petits Matins de la Poésie, met Pascale LemaîtreLa Bellone
Van 10.00 tot 11.30 u: poëzie en workshop.
€ 3 per kind en € 5 per volwassene
Meer info

Dimanche à la MaisonHuis van de Creatie
Van 14.00 tot 18.30 u: een namiddag vol creativiteit, theater en spelletjes.
Gratis
Meer info

En tot 9 november, Art Contest 2014 en Adrien Lucca in de CENTRALE for contemporary art, elk weekend open van 10u30 tot 18u.  Glamour 30’s Fashion Expo en Intimiteit (vanaf 6 november) in het Museum voor het Kostuum en de Kant en 14 18 Brussel tikt Duits het Museum van de stad Brussel, elk weekend van 10u tot 17u geopend.

Gerelateerde Artikels