Stem voor je favoriete evenementen!

Goed nieuws: NUIT BLANCHE won in januari de Prijs CAP48 voor Toegankelijkheid ter gelegenheid van de 12de editie van de Prix de l’Entreprise Citoyenne van CAP48. Bravo aan de Dienst Cultuur voor deze mooie bekroning! Wil je de initiatieven van de Stad Brussel steunen? Er zijn er dit jaar verschillende genomineerd voor een visit.brussels Awards. Stemmen kan nog tot 4 maart!

BRAVO NUIT BLANCHE

Het voor iedereen toegankelijke festival NUIT BLANCHE sleepte een speciale prijs in de wacht die wordt uitgereikt door CAP48.  Deze prijs bekroont al 12 edities lang initiatieven voor hun voorbeeldige beleid ten gunste van personen met een handicap. NUIT BLANCHE pakt sinds 2012 uit met een programma “op maat” dat toegankelijk is voor personen met een handicap, dankzij een aangepast parcours, bereikbare informatie en een persoonlijk onthaal. Deze prijs is een mooie opsteker voor de medewerkers van de Dienst Cultuur van de Stad Brussel die achter de schermen van NUIT BLANCHE een succes maakten. Proficiat!

STEM VOOR ONS!

De visit.brussels Awards worden toegekend in verschillende categorieën in sectoren die bijdragen aan de uitstraling van Brussel als plaats voor ontspanning, verrassing en beleving. De Stad Brussel schoof vijf initiatieven naar voren die in 2017 heel wat bezoekers lokten: de ambitieuze tentoonstellingen “Baudelaire >< Brussel” in het Broodhuis en “Private Choices” in de CENTRALE in de categorie “most noted exhibition”; het splinternieuwe museum “GardeRobe Manneken-Pis” in de categorie “new event & touristic location”; de eerste editie van het festival Music City Hall en het gloednieuwe parcoursstreetart.brussels in de categorie “public initiative”. De Stad Brussel is vast van plan om nog meer middelen uit te trekken voor nieuwe, ambitieuze culturele projecten. Een prijs is de ultieme bekroning voor al die mensen die zich volop inzetten om van elk project een succes te maken. Geef hen een extra aanmoediging en breng je stem uit!

 

 

 

Gerelateerde Artikels