Muzikale performance CONNECTED

De CENTRALE nodigt u graag uit voor een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling CONNECTED. Mis vooral de muzikale performance van Arne Deforce niet, in samenwerking met Young Chamber Music for Europe en Centre Henri Pousseur, op 28 april om 18u30.

Uit respect voor de slachtoffers en hun families heeft de Stad Brussel na de aanslagen een driedaagse rouwperiode waargenomen. Hierdoor heeft de opening van de tentoonstelling CONNECTED, voorzien op 23 maart, niet kunnen doorgaan. De CENTRALE heeft echter wel op 24 maart de nieuwe tentoonstelling CONNECTED voor het publiek opengesteld, met de bedoeling de humanistische waarden hoog te houden dankzij cultuur en creativiteit.

In het kader van de tentoonstelling CONNECTED, zal op 28 april, Arne DEFORCE, gekend om zijn gedreven en gepassioneerde interpretaties van hedendaagse en experimentele muziek, aan de hand van eigen werk de muziek en de tentoonstelling samenbrengen. Zijn inventief repertoire onderzoekt nieuwe muzikale expressievormen. Als musicus-kunstenaar-onderzoeker is hij gefascineerd over hoe op de grens tussen muziek, kunst, technologie en wetenschap, nieuwe concepten en expressievormen in de muziek kunnen worden ontwikkeld. Een must !

Meer info

7 €

 

 

 

 

Gerelateerde Artikels